Keuzehulp bij portemonneetasjes

Keuzehulp bij portemonneetasjes

Het portemonneetasje is de ideale mix tussen een klein schoudertasje en een portemonnee. Wij helpen je graag zoeken naar het perfecte portemonneetasje. Ga je voor onze klassieke 'Umi' of 'Uma'? Of gaat jouw voorkeur uit naar een ander model?

'Umi' & 'Uma'
Wist je dat deze namen 'kleine beer' en 'grote beer' betekenen? 'Umi' en 'Uma' zijn dé klassieke portemonneetasjes van Bear. Dit zijn tasjes die zowel als schoudertasje, portemonnee en als clutch te dragen zijn. In het tasje zitten zelfs speciale vakjes voor pasjes.

Klein, maar ruim
'Umi' en 'Uma' zijn klein, maar er kan stiekem toch heel veel in deze tasjes. De tasjes bestaan uit drie aparte vakken. De onderkant lijkt daardoor net een accordeon en werkt met eenzelfde principe, daardoor kan het tasje in de diepte nog flink uitdijen. 

Meten is weten
Het is natuurlijk belangrijk dat je je telefoon, portemonnee, agenda of andere spulletjes gewoon mee kan nemen. Meet daarom het grootste item op dat je mee zou willen nemen en vergelijk deze met de afmetingen van de verschillende maten tasjes. Zo weet je zeker dat ze in het tasje passen.

 

De drie modellen

Deze portemonneetasjes hebben we in drie verschillende maten. Dus welke past dan het beste bij jou en jouw wensen? Daar helpen we je graag mee.

Andere portemonneetasjes

Wil je graag een mooi portemonneetasje, maar spreken de 'Umi' en 'Uma' je niet aan? Wij hebben nog veel meer portemonneetasjes in alle soorten en maten. Deze komen en gaan en verschillen per collectie en jaargetijde. Kijk snel wat we nog meer hebben.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op, dan helpen we je graag verder.

Volgende lezen

Onze collectie koffers in Apeldoorn & Utrecht

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.