Ontdek alle Bear collecties

Ontdek alle Bear collecties

Cow-Lavato, Callisto-Pelle, Dark Nature; wat is nou wat? In deze blog leggen we je precies uit wat iedere collectie kenmerkt en wat de verschillen zijn. Zo word jij een echte Bear pro!

Bear collecties

Alle collecties die je bij ons vindt, zijn van Bear. Ieder product uit deze collecties zijn gemaakt van echt runderleer, dus wij verkopen geen imitatie leer. Die vraag krijgen we namelijk wel eens. Hieronder vind je alle Bear collecties die wij verkopen.

 

Basic & FR

Strak, functioneel & goed geprijsd
Hier begon het allemaal mee. De Basic collectie bestaat al bijna 30 jaar en staat bekend om haar gladde, klassieke modellen. Er zijn drie dingen die de Basic collectie kenmerken: strakke ontwerpen, functionaliteit en goede prijzen. Dit geldt ook voor de FR-collectie die in hetzelfde straatje valt als de Basic collectie. De FR-producten lijken heel erg op die van de Basic, echter hebben ze iets meer structuur en zijn niet zo glad. Beide collecties worden uitgevoerd in drie kleuren.

 

Roma

Glanzend, klassiek & vintage-look
Naast de Basic collectie is de Roma collectie er ook al sinds het begin. Deze collectie is een upgrade van de Basic collectie, die bestaat uit grotendeels dezelfde modellen in andere kleuren van strak, glanzender leer. Alle items uit de Roma collectie zijn afgewerkt met een lichtgekleurde naad en zijn verkrijgbaar in een aantal kleuren.

 

Dark Nature & Vegas

Robuust, stevig & stoer
De signature collectie van Bear. Alle items uit de Dark Nature collectie zijn gemaakt van prachtig, sterk en bruin leer. Ze worden alleen maar mooier naarmate gebruik, het leer gaat als het ware ‘leven’. Hierdoor vertelt elke Dark Nature tas of portemonnee zijn eigen verhaal. De Vegas collectie lijkt hier qua uiterlijk heel erg op. Het enige verschil is dat de Vegas producten glad zijn en verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren zijn en Dark Nature is gemaakt van zacht, robuuster leer in een bruine kleur.

 

Cow-Lavato

Gewassen, soepel & creatief
Lavato is Italiaans voor gewassen. Door gebruik te maken van deze nieuwe manier van leerbewerking en het creëren van nieuwe kleuren, is de Cow-Lavato collectie dé collectie om in de gaten te houden. Alle producten zijn gemaakt van soepel en glad leer én verkrijgbaar in talloze kleuren.

 

Callisto-Pelle

Zacht, soepel & mat
Deze collectie van Bear is een ware toevoeging. De producten uit de Callisto-Pelle collectie worden alleen gemaakt van de mooiste huiden en worden bewerkt met een unieke wax die het heerlijk soepel maakt. Deze collectie heeft een matte finish en staat bekend om het zachte leer. Wederom uitgevoerd in allerlei verschillende kleuren.

 

Milano-Justo

Extreem zacht, lichtgewicht & gevlochten
Deze collectie staat bekend om haar extreem zachte en soepele tassen en portemonnees. Hierdoor zijn alle producten ook erg licht van gewicht. In de Milano-Justo collectie vind je naast gladde ontwerpen ook gevlochten patronen. Deze collectie wordt uitgevoerd in de drie populairste kleuren.

 

By Maaike

Exclusief, ruitjes & glad
Een Bear exclusive. Alle producten uit de By Maaike collectie zijn speciaal ontworpen voor Bear. Alle modellen zijn gemaakt van glad leer en hebben een uniek ruitjespatroon. Ze zijn uitgevoerd in een warme kleur, die tussen cognac en donkerbruin in zit.

 

Andora

Glad, tijdloos en stoer
Deze collectie is gemaakt van het mooiste buffelleer. Hierin vind je tijdloze modellen van glad leer die je jarenlang kunt gebruiken en niet op uitgekeken raakt. Dat kenmerkt de Andora collectie. Allemaal uitgevoerd in een prachtige, klassieke kleur en afgewerkt met een ijzeren beertje.

Andora collectie 

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op, dan helpen we je graag verder.

Volgende lezen

Hoe kort je een riem in?
Onze collectie koffers in Apeldoorn & Utrecht

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.