Portemonnees

Voor hem en haar

Bekijk alles

Bestsellers

De populairste portemonnees voor dames. Bekijk ze hieronder.

Favorieten

De meest geliefde portemonnees voor heren. Bekijk ze hieronder.

Leren portemonnees shop je bij BEARLifestyle.nl

Ben jij op zoek naar een leren portemonnee? Dan ben je bij BEARLifestyle.nl aan het juiste adres. Wij bieden als enige (web)winkel de volledige collectie van Bear aan, voorheen Bear Design. Bear is een Nederlands merk dat leren tassen, portemonnees en accessoires aanbiedt. Alle producten worden op een duurzame manier geproduceerd in India en zijn gemaakt van sterk en goed leer dat jarenlang meegaat.

Wij snappen heel goed dat dames soms andere behoeftes hebben betreft portemonnees dan heren. Gelukkig is er genoeg keuze in verschillende modellen, groottes en kleuren. Voor ieder wat wils.

Ook bevatten bijna alle Bear portemonnees RFID-bescherming. Dit betekent dat jouw pasjes beschermd zijn tegen het ongewild scannen van je online persoonlijke gegevens voor diefstal, oftewel skimmen genoemd. Op deze manier kunnen dieven bijvoorbeeld anoniem geld van je rekening afhalen en dat wil je natuurlijk niet. Kies daarom voor een portemonnee die RFID-beschermd is.

Pasjeshouders
Het is tegenwoordig steeds normaler om alleen maar pasjes mee te nemen en daar zijn onze pasjeshouders ideaal voor. Van een simpel model met een plastic pasjesmap tot een modern schuifsysteem voor een vlotte toegang.

Overslag portemonnees
Ongetwijfeld het favoriete model van vele vrouwen. De klassieke overslag portemonnees zijn altijd erg gewild door de praktische en ruime indelingen. Dit type portemonnee heeft een flap die over de opening van de portemonnee valt, waardoor het gemakkelijk is om snel bij je spullen te komen terwijl ze toch veilig opgeborgen blijven.

Ritsportemonnees
Als jij wilt gaan voor een veilige portemonnee, dan is een ritsportemonnee een goede optie. Het belangrijkste verschil tussen dit model en andere portemonnees is dat het een ritssluiting heeft om de inhoud veilig op te bergen. Dit zorgt ervoor dat je pasjes, geld en andere waardevolle spullen goed beschermd zijn tegen verlies en diefstal.

Billfolds
Ongetwijfeld het favoriete model van vele mannen. Een billfold is een portemonnee met een dubbele vouw, waardoor het uitklapt tot een langere en smallere portemonnee. Het is een tijdloos accessoire dat populair is vanwege de vele compartimenten en vakken om je geld, pasjes en andere spulletjes op te bergen.

Sleuteletuis
Heb jij geen grote portemonnee nodig? De sleuteletuis van Bear bieden plaats voor één of meerdere sleutelbossen, pasjes, losgeld of andere kleine spulletjes. Vaak heeft een sleuteletui maar één vak, waardoor jij jouw spulletjes snel bij de hand hebt en in een oogopslag kunt zien wat er in zit.

Beugelportemonnees
Naast de moderne pasjeshouders hebben we ook nog mooie, klassieke beugelportemonnees. Ze hebben een retro look en zijn goed voor wat losgeld, zegels of een sleutel. Deze portemonneetjes nemen je mee terug in de tijd en bezorgen je waarschijnlijk heel wat nostalgie.

Tas erbij?
Bij iedere portemonnee hoort natuurlijk een tas om de beurs in mee te nemen. Het leukste is natuurlijk dat de tas matcht bij jouw portemonnee. Gelukkig hebben wij genoeg keuze hierin. We adviseren je om voor hetzelfde leersoort te gaan, zodat het overeenkomt met elkaar. Zo kun jij in stijl op stap.