Keuzehulp bij herentassen

Tegenwoordig is voor de man een tas een onmisbare accessoire. 
Speciaal voor jou hebben wij een eerste hulp bij herentassen

Schoudertas / Messenger bag 

De naam 'messenger bag' zegt het al: vanouds werden deze tassen gedragen door postbodes en bezorgers. De schoudertas komt in vele verschillende soorten en maten. Al jaren wordt deze type tas gedragen voor vele doeleinden zoals werk, school, city trips en dagelijks gebruik. Door de flap is de inhoud veilig wanneer deze gesloten is en overzichtelijk en bereikbaar wanneer deze open is. 

Alle schoudertassen

Heuptas / waistbags

Ook wel bekend als de heuptas, deze tas heeft de afgelopen jaren een enorme boost gehad in populariteit.

Door het handige formaat en draagcomfort is de tas ideaal voor als je geen rugzak wilt meenemen maar wel meer spullen hebt dan je in de broekzakken kwijt kan.

Alle heuptassen

Laptoptas / Aktetas

Een musthave voor de stijlvolle, werkende man: Een mooie lederen laptoptas.

Door de jaren heen langzamerhand veranderd van Aktetas naar Laptoptas, een goede werktas past a4, laptop, tablet, agenda, pennen en wie weet wat nog meer. Met een laptoptas van Bear Design heb je jaren plezier, twijfel je nog over welke? Check dan onze speciale laptoptas keuzehulp.

Alle laptoptassen

Rugzak

Onmisbaar bij elke man, van de middelbare school tot het werkende leven naar de sportschool een rugzak hebben we allemaal nodig gehad.

Voor onkenbaar veel situaties is een rugzak de oplossing, fijn de handen vrij en het gewicht verdeeld over beide schouders. Een rugzak is een alleskunner die altijd van pas komt.

Alle rugzakken