Keuzehulp bij herenlaptoptassen

Wil je je laptop graag veilig en in stijl meenemen? Wij helpen je graag zoeken naar de perfecte match tussen onze tassen en jouw laptop.

Kies jouw ideale model

Schoudertas

Wil je naar je werk in stijl, dan is een schoudertas misschien wat voor jou. Deze tas is ruim en erg praktisch. Onze tassen hebben brede banden, waardoor deze niet in je schouder snijden.

(+) Ruim;
(+) Zowel zakelijk als casual te gebruiken;
(+) Brede opening die makkelijk te bereiken is door de rits;
(+) Je kunt bij je spullen zonder dat je de tas van je schouders hoeft te halen;
(-) Alle gewicht hangt aan één schouder.

Alle schoudertassen

Rugzak

Vind je het belangrijk dat je laptoptas praktisch is? Dan is een rugzak misschien wat voor jou. Van alle modellen is de rugzak het beste voor je rug en nek, omdat deze alle gewicht verdeeld. Al onze tassen zijn lichtgewicht, dus je laptop gaat zonder gesleep en gepuf zo mee de trein in.

(+) Alle gewicht is verdeeld over beide schouders;
(+) Zowel zakelijk als casual te gebruiken;
(+) Makkelijker op de fiets mee te nemen;
(+) Ruimtelijk door de vaak grotere diepte van de tas;
(-) Om bij je spullen komen, moet je de tas af doen;
(-) Smallere opening ten opzichte van een schoudertas.

Alle rugzakken

Aktetas

Of misschien is een aktetas wat voor jou? Een aktetas is een schoudertas met flap, gespsluiting en met kort handvat. In de tas zit een extra vakverdeling. Hiermee gaat een klein beetje ruimte verloren, maar kun je je spullen makkelijker ordenen en vallen papieren en mappen minder snel om. En geen zorgen dat je een ouwelijke tas koop, zo'n vintage model schooltas is nu juist hartstikke hip. 

(+) Overzichtelijk en makkelijk te ordenen;
(+) Vintage look;
(+) Je kunt bij je spullen zonder de tas van je schouders te hoeven halen;
(+) Moeilijk te zakkenrollen door de flap;
(-) Erg brede spullen passen minder goed door de vakverdeling;
(-) Om bij je spullen te komen moet je eerst de flap openmaken;
(-) Alle gewicht hangt aan één schouder.

Alle aktetassen

Meet je laptop op

Elke laptop is anders
Meet de gehele laptop op. Dit is belangrijk, want elk laptopmerk is anders en zo ook de afmetingen van elke laptop. De inch-maat van een laptop slaat op de grootte van het beeldscherm zonder rand en is daarom geen goede graadmeter bij het zoeken van de juiste laptoptas. Om te weten of jouw laptop in een van onze tassen past is het raadzaam om de gehele laptop op te meten. Toch benieuwd welke inch-maat jouw laptop heeft? Kijk dan hier.

Vergelijk de maten
Bij elke tas staat aangegeven hoe breed en hoog het laptopvak is. Vergelijk de maten om te zien of jouw laptop in de tas past. Bij twijfel adviseren wij altijd om een maatje ruimer te nemen. De laptop kan beter iets te los in het laptopvak zitten dan de strak. Eventueel kun je ook gebruik maken van een laptopsleeve voor extra bescherming.

Ben je na het lezen van dit artikel niet zeker van welke tas het beste bij jou of jouw laptop past? Neem dan contact op met de winkel in Nijmegen via info@bearlifestyle.nlof bel naar 024 206 06 69. We helpen je graag verder.