Keuzehulp bij dameslaptoptassen

Wil je je laptop graag veilig en in stijl meenemen? Wij helpen je graag zoeken naar de perfecte match tussen onze tassen en jouw laptop.

Kies jouw ideale model

Schoudertas

Wil je naar je werk in stijl, dan is een schoudertas misschien wat voor jou. Deze tas oogt elegant en is toch erg praktisch. Onze tassen hebben brede banden, waardoor deze niet in je schouder snijden. 

(+) Overzichtelijk door een rits over de gehele breedte;
(+) Je kunt bij je spullen zonder dat je de tas van je schouders hoeft te halen; 
(+) Moeilijk te zakkenrollen; 
(-) Alle gewicht hangt aan één schouder. 

Alle schoudertassen >

Alle schoudertassen

Handtas

Wil je graag een modieuze en veelzijdige tas? Dan is een handtas misschien wat voor jou. Al onze handtassen hebben zowel handvatten als een schouderband, waardoor je de tas op verschillende manieren kan dragen.

(+) Op verschillende manieren te dragen door de handvatten én een schouderband;
(+) Aan het fietsstuur te hangen;
(+) Zowel voor werk als casual te gebruiken;
(-) Alle gewicht hangt aan één schouder of arm;
(-) Je hebt niet beide handen vrij.

Alle handtassen

Rugzak

Vind je het belangrijk dat je laptoptas praktisch is? Dan is een rugzak misschien wat voor jou. Van alle modellen is de rugzak het beste voor je rug en nek, omdat deze alle gewicht verdeeld. Al onze tassen zijn lichtgewicht, dus je laptop gaat zonder gesleep en gepuf zo mee de trein in.

(+) Alle gewicht is verdeeld over beide schouders;
(+) Zowel voor werk als casual te gebruiken;
(+) Makkelijker op de fiets mee te nemen;
(+) Ruimtelijk door de vaak grotere diepte van de tas;
(-) Om bij je spullen komen, moet je de tas af doen.

Alle rugzakken

Meet je laptop op

Elke laptop is anders
Meet de gehele laptop op. Dit is belangrijk, want elk laptopmerk is anders en zo ook de afmetingen van elke laptop. De inch-maat van een laptop slaat op de grootte van het beeldscherm zonder rand en is daarom geen goede graadmeter bij het zoeken van de juiste laptoptas. Om te weten of jouw laptop in een van onze tassen past is het raadzaam om de gehele laptop op te meten. Toch benieuwd welke inch-maat jouw laptop heeft? Kijk dan hier.

Vergelijk de maten
Bij elke tas staat aangegeven hoe breed en hoog het laptopvak is. Vergelijk de maten om te zien of jouw laptop in de tas past. Bij twijfel adviseren wij altijd om een maatje ruimer te nemen. De laptop kan beter iets te los in het laptopvak zitten dan de strak. Eventueel kun je ook gebruik maken van een laptopsleeve voor extra bescherming.